DocPoint-superviikonloppu: rakkausperjantai, asialauantai ja sankarisunnuntai

Rakkausperjantai

Circus Dynasty_nostoCircus Dynasty
Visuaalisesti henkeäsalpaavat sirkustemput sekä Casselly-perheen senioreiden seesteinen arki luovat kauniin kontrastin nuoren sirkusdiivan rakkaustarinalle.

Circus Dynasty, perjantaina 30.1. klo 19:00, Maxim 1

VOXPoint – Kinofoninen konsertti: Kaupunkisinfonia-impro!
Elokuvakonsertissa yleisö pääsee improvisoimaan Stella Polariksen johdolla äänet elokuvaan, joka kuvaa meninkiä Helsingissä 20 vuotta sitten, vuonna 1995.

VOXPoint – Kinofoninen konsertti: Kaupunkisinfonia-impro! perjantaina 30.1. klo 19:00, Savoy-teatteri

DocPoint Juhannustanssit
Ilmassa on koivun tuoksua ja keskikesän magiikkaa, kun DocPoint tuo juhannuksen keskelle pimeintä talvea! DocPointin perjantaiklubilla on luvassa kohtalokasta tangoa, svengaavaa foksia ja riehakasta Suomi-iskelmää, kun We Love Helsinki DJ’t tanssittavat juhlakansaa.

 DocPoint Juhannustanssit perjantaina 30.1. klo 21-02 Dubrovnikissa

Asialauantai

Seenoevil_1edited

Oikeus olla eläin
Lauantaina keskustellaan eläinten (ihmis)oikeuksista inhimillisyyttä ja eläimellisyyttä pohtivan See No Evil -elokuvan pohjalta. Puhumassa eläinlainsäädännön asiantuntija Birgitta Wahlberg, kirjailija- ja suomentaja Antti Nylén ja valokuvaaja Perttu Saksa. Keskustelutilaisuuteen on vapaapääsy.

See No Evil lauantaina 31.1. klo 17:30 Savoy-teatterissa. Keskustelu alkaa elokuvan jälkeen klo 18:45.

The Arms Drop
Joulukuun 17. ja 18. päivän välisenä yönä vuonna 1995 latvialainen lentokone pudotti neljä tonnia aseita Itä-Bengalissa sijaitsevaan Puruliaan. Andreas Koefoedin elokuva on jännittävä kuvaus operaatiosta, jota on kutsuttu Intian parhaiten säilyneeksi salaisuudeksi.

The Arms Drop lauantaina 31.1. klo 17:30, Maxim 1

Painavasta asiasta voi toipua illalla Dubrovnikin tunnelmallisessa illassa. HEM. Någonstans -elokuvaan musiikin tehnyt Lau Nau esiintyy lauantain näytöksen jälkeen klo 19.30 ja esittää musiikkia elokuvasta sekä tummanpuhuvia folklaulujaan. Ilta jatkuu Mr. Dynamite – The Rise of James Brown -elokuvan teemoissa DocPoint Soul Dynamite -klubilla, jossa Get Your Loft DJ:t soittavat kuumaa soul-, funk- ja discomusiikkia. Teeman mukainen pukeutuminen sallittua!

Lau Nau lauantaina klo 19:30 – 20:15 Dubrovnikissa. Ilta jatkuu DocPoint Soul Dynamite -klubina klo 21-02.

Sankarisunnuntai

Bronx Obama1Bronx Obama
Työtön bronxilaisisä keksii tavan elättää perheensä, kun hän ajaa partansa ja peilistä tuijottaa takaisin Barack Obama.

Bronx Obama sunnuntaina 1.2. klo 14:00, Savoy-teatteri

Kotimainen palkintogaala
Palkintogaalassa paljastetaan ja katsotaan yleisön valitsema suosikkielokuva DocPointin kotimaisesta ohjelmistosta. Lisäksi kuullaan, mitkä elokuvat yhdysvaltalaiskriitikko John Anderson valitsi suosikeikseen kotimaisesta esityssarjasta. Elokuvanäytökseen ja palkintojenjakoon on vapaapääsy!

Kotimainen palkintogaala ja kriitikon valinta sunnuntaina 1.2. klo 20:00, Andorra

Messi
Elokuva maailman parhaasta jalkapalloilijasta.

Messi sunnuntaina 1.2. klo 16:30, Savoy-teatteri

MESSI_nosto