Avoimia harjoittelupaikkoja DocPointilla

rsz_tiimikuva_2015_web copyDocPoint-elokuvatapahtumat ry hakee harjoittelijaa tiedotusassistentin sekä markkinointi- ja hallintoassistentin tehtäviin. Hakuaika päättyy 4.9.2015. Lue hakuilmoitukset alta.

DocPoint-elokuvatapahtumat ry etsii tiedotusassistenttia

15. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali hakee harjoittelijaa 25.–31.1.2016 järjestettävän festivaalin tiedotusassistentiksi. Assistentin työ alkaa marraskuun 2015 alussa ja loppuu helmikuussa 2016 festivaalin jälkeen. Harjoittelun kesto on 3 kk. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 550€/kk.

DocPoint-festivaalilla tiedotusassistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan kansainvälisen elokuvafestivaalin tiedotuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tehtäviin kuuluu muun muassa festivaalielokuviin liittyvien kuva- ja promootiomateriaalien kokoaminen niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin tahoilta, lehdistötiedotteiden lähettäminen, tietojen päivittäminen verkkosivuille, tiedotustilaisuuksien järjestämissä avustaminen ja festivaalin aikana päivittäiseen tiedotukseen osallistuminen. Tiedotusassistentti työskentelee tiedottajan työparina.

Elokuvista ja elokuvakulttuurista kiinnostuneelle harjoittelupaikka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua festivaalityöhön ja kotimaisen elokuvan kenttään. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tekstin- ja kuvankäsittelytaitoja.

Hakijalta edellytetään kykyä ottaa vastaan haasteita ja työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa osana ammattimaista tuotantotiimiä. Kokemus/koulutus kulttuurialan ja/tai tapahtumatuotannon tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään 4.9.2015 osoitteeseen ulla.bergstrom(at)docpoint.info.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Ulla Bergströmiltä puhelimitse 10.7. ja 10.8. klo 10-12 (040 5818185) tai muuna aikana sähköpostitse (ulla.bergstrom(at)docpoint.info)

 

DocPoint-elokuvatapahtumat ry etsii markkinointi- ja hallintoassistenttia 

DocPoint-elokuvatapahtumat ry järjestää vuosittain DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin tammikuussa, valtakunnallisen ja ympärivuotisen DOKKINO – Lasten ja nuorten dokumenttielokuvakiertueen sekä kuukausittain Doc Lounge Helsinki -elokuvaklubit.  DocPoint hakee harjoittelijaa markkinointi- ja hallintoassistentin tehtäviin 2.11.2015-29.2.2016 väliselle ajalle. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 550€/kk.

DocPoint-harjoittelussa assistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan elokuvatapahtumien hallinnoinnissa ja markkinoinnissa. Tehtävänkuva sisältää taloushallinnon tehtäviä, kampanjasuunnittelua, kohdemarkkinointia, ilmoitusmyynnin tehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Harjoittelu tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistaan em. tehtävissä tapahtumatuotannon saralla. Elokuvista ja elokuvakulttuurista kiinnostuneelle paikka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua festivaalityöhön ja kotimaisen dokumenttielokuvan kenttään.

Hakijoilta edellytetään markkinoinnin ja taloushallinnon osaamista, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa osana ammattimaista tuotantotiimiä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä kiinnostusta kulttuurituotantotehtäviin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään 4.9.2015 osoitteeseen ulla.bergstrom(at)docpoint.info.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Ulla Bergströmiltä puhelimitse 10.7. ja 10.8. klo 10-12 (040 5818185) tai muuna aikana sähköpostitse (ulla.bergstrom(at)docpoint.info).