Veikkaus-kortilla kaksi yhden hinnalla Kotimaisen esityssarjan näytöksiin

 

Veikkaus_sig_CMYK_IsoC_40mm_12989

DocPointin monivuotinen yhteistyökumppani Veikkaus on vuoden 2016 Katsojien suosikki -palkinnon sponsori. Suosikkia äänestetään festivaalin aikana Kotimaisen esityssarjan elokuvista, ja palkinnon voittaja julkistetaan DocPointin Kehuklubilla lauantaina 30.1.2016.

DocPoint tarjoaa Veikkaus-kortin haltijoille kotimaisen esityssarjan näytöksiin kaksi lippua yhden hinnalla. Alennuksen saa esittämällä Veikkaus-kortin (joko fyysisen kortin tai mobiiliversion) lipunmyyntipisteessä. Alennuksen saa kaikkien esitysteattereiden lipunmyyntipisteistä. Huomaathan, että etu ei ole lunastettavissa DocPointin tai Finnkinon verkkokaupoissa.? DocPointin lipunmyynti alkaa 8.1.2016.

Veikkauksen pelien pelaajat ovat varsinaisia kotimaisen elokuvan mesenaatteja. Kuluvana vuonna Suomen elokuvasäätiö on tukenut kotimaisia elokuvia Veikkauksen pelien tuotolla lähes 25 miljoonalla eurolla. DocPoint-dokumenttielokuvafestivaalin saama tuki oli tänä vuonna 71 000 euroa.
                                                                                                                                                                                       rsz_doclounge_aanestys
 Kuva: Saara Rahkamaa