Kehuklubilla palkittiin: Katsojien suosikki, Kriitikon valinnat ja Yleisöltä Ylelle -äänestyksen voittajat!

Korjaamon Vintillä järjestetyllä Kehuklubilla palkittiin festivaalilauantaina 30.1. DocPointin voittajaelokuvat. Kehuklubilla ojennettiin palkinto myös Apollo-palkinnon voittaneelle tuotantoyhtiö Illumelle.

Katsojien suosikki

Yleisön äänesti suosikikseen vuoden 2016 Kotimaisesta esityssarjasta elokuvan Sparrooabbán (ohj. Suvi West). Voittajaelokuva esitetään festivaalisunnuntaina 31.1. klo 15:00 Korjaamon Galleria-salissa.

Kriitikon valinnat

Lauren Wissot, elokuvakriitikko, Filmmaker Magazinen toimittaja ja Hot Springs -dokumenttielokuvafestivaalin ohjelmistopäällikkö, valitsi kolme kiinnostavinta dokumenttia Kotimaisen esityssarjan elokuvista. Valinnat julkistettiin Kehuklubilla lauantaina 30.1. klo 20–21.

Valitut elokuvat:

Spandex Sapiens (ohj. Oskari Pastila)
Marzia, ystäväni (ohj. Kirsi Mattila)
Takaisin pintaan (ohj. Juan reina)

Lue Wissot’n perustelut valinnoilleen täältä.

UNDER_THE_SUN_nostokuvaYleisöltä Ylelle

Yleisöltä Ylelle -kilpailun voittajaksi äänestettiin elokuva Under the Sun (ohj. Vitali Manski). Valittu elokuva esitetään lähiaikoina Ylen ohjelmistossa. Äänten jakautumisen voit nähdä täältä.

Onnea voittajille!