Ilmoittautuminen Kotimaiseen sarjaan sekä Uusin silmin -oppilastyösarjaan päättyy perjantaina 7.10.2016!

Vielä ehdit ilmoittaa vastavalmistuneen tai valmistumassa olevan dokumenttielokuvasi 16. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalille 23.1.-29.1.2017 ! Elokuvan ilmoittaminen Kotimaiseen sarjaan tai Uusin silmin -oppilastyösarjaan päättyy perjantaina 7.10.2016 puoliltaöin. Vain ilmoitetut elokuvat voidaan ottaa huomioon valinnassa. Ilmoittautumisen toinen vaihe on tarkoitettu elokuville, jotka ovat valmistuneet 1.6.2016 tai sen jälkeen.

Jos elokuvasi ei ole vielä ihan kokonaan valmis, ei hätää. DocPoint ottaa vastaan myös työkopioita, mutta niiden toimittamisaikatauluista tulee sopia erikseen tuotantokoordinaattorin kanssa (emilia.wahlberg(at)docpoint.info). Ilmoittautumislomake on kuitenkin täytettävä perjantaihin 7.10. mennessä, jotta elokuva voidaan ottaa mukaan valintaan.

Kotimaisten esityssarjojen elokuvat valitsee festivaalin nimeämä 3-5 -henkinen valintaraati, jonka puheenjohtajana toimii DocPointin taiteellinen johtaja Iris Olsson. Elokuvavalinnoissa festivaali painottaa luovaa ja elokuvallista toteutusta sekä kotimaisia ensi-iltoja. Kotimaiseen esityssarjaan ilmoitettavien elokuvien tuotantomaa tai merkittävä osatuotantomaa tulee olla Suomi. Oppilastyösarjaan ilmoitettavien elokuvien tulee olla suomalaisten oppilaitosten tuottamia.

Uutta tänä vuonna on ilmoittautuminen Reelport-palvelun kautta. Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen. Ilmoittautumisen ensimmäinen vaihe päättyi 9.9.2016 ja oli tarkoitettu elokuville, jotka ovat valmistuneet 16.10.2015 – 31.5.2016 välisenä aikana. Toinen vaihe päättyy tulevana perjantaina 7.10.2016 ja on elokuville, jotka ovat valmistuneet 1.6.2016 tai sen jälkeen. Ilmoittautuminen kansainväliseen sarjaan on mahdollista 31.10.2016 saakka. Linkki palveluun, ilmoittautumisen säännöt sekä lisätiedot osoitteessa: http://impact.docpoint.info/media-industry/elokuvan-ilmoittaminen/

16. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään 23.1. – 29.1.2017.

Lisätiedot:

Emilia Wahlberg
Tuotantokoordinaattori
DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali /
DocPoint-elokuvatapahtumat ry

Puh. 010 501 5776
Mob. +358 50 4558446
emilia.wahlberg(at)docpoint.info
www.docpoint.info