Haemme talkoolaisia vuoden 2017 festivaalille!

Kuva:  Xavier Bambu? Locquet Vandenberghe
Kuva: Xavier Bambu? Locquet Vandenberghe

 

Talkoolaishaku on avattu!

Seuraava DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään 23.–29. tammikuuta 2017, ja etsimme jälleen vapaaehtoisia tekemään sitä kanssamme. Talkoolaisena toimiminen on hauska tapa päästä sisälle festivaaliin ja tutustua sekä ohjelmistoon että tuotannon eri osa-alueisiin. Etsimme vapaaehtoisia muun muassa lipunmyyntiin, lehtien ja julisteiden jakeluun, teatterivastaaviksi, somistukseen ja sometiimiin. Lisäkäsiä kaipaamme festivaalin aikana, viikkoina sitä ennen ja festivaalin jälkeen.

Jos DocPoint-talkoolaisuus kiinnostaa, täytä hakemus täällä!

Lisätietoja antaa vapaaehtoisvastaavamme Johanna Vanttaja, staff [at] docpoint.info, 0400 390 551.