DocPointin ensimmäiset vieraat julki

Vuoden 2017 DocPointin ensimmäiset vieraat on julkistettu.

Yann Arthus-Bertrand (s. 1946) on ranskalainen mestariohjaaja, jonka suurteos Human esitetään DocPointissa ilmaisnäytöksenä. Valokuvaajanakin tunnettu Arthus-Bertrand tekee erityisesti ympäristöön ja ihmisoikeuskysymyksiin liittyviä elokuvia, joita leimaavat näyttävät ilmakuvat.

Heddy Honigmann (s. 1951) tulee pitämään DocPointin masterclass-luennon. Honigmann on perulaissyntyinen hollantilaisohjaaja, joka tunnetaan erityisesti kiinnostavista henkilövalinnoista ja kyvystä päästä lähelle henkilöhahmojaan. Honigmann on palkittu mm. IDFA:n Living Legend -palkinnolla sekä viimeksi arvostetulla Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs -palkinnolla.

DocPointin ohjelmisto julkistetaan kokonaisuudessaan 4.1.2017.