Lisänäytös elokuvasta HUMAN

Järjestämme lisänäytöksen elokuvasta HUMAN

HUMAN-elokuvan lisänäytös on ilmainen ja se järjestetään Andorrassa to 26.1. klo 13. Näytöstä seuraa Q&A elokuvan ohjaajan Yann Arthus-Bertrandin kanssa.

Vaikka kyseessä on maksuton näytös, tarvitset lipun päästäksesi saliin. Ilmaisliput HUMAN-lisänäytökseen tulevat jakoon keskiviikkona 18.1. klo 10 Savoy-teatterin DocPoint-lipunmyyntipisteessä. Lippujen määrä on rajoitettu 2 lippuun/henkilö.

Jonkin verran lippuja on saatavilla myös ovelta Andorrassa puoli tuntia ennen lisänäytöksen alkua.

Huom! HUMAN-elokuvan to 26.1. klo 17.30 näytökseen jaetaan ovella lippuja, joita riittää kuitenkin vain muutamalle ensimmäiselle.

Jalousie, bidonville bordant la ville de Pétionville, banlieue de Port-aux-Prince, Haïti (18° 30’ 41.57’’ N – 72° 17’ 38.80’’ O). © HUMAN The Movie Une partie du quartier de Jalousie a été repeinte de couleurs vives en 2012. Mais les maisons restent, pour la plupart, dépourvues d’eau et d’électricité. Après le séisme de 2010, 1,3 million de personnes se sont retrouvées sans abri. Beaucoup d’entre elles ont été relogées dans des camps, mais la reconstruction tarde. À l’échelle de la planète, les bidonvilles hébergent plus de 826 millions de personnes ; ils accueillent environ 27 millions de personnes supplémentaires chaque année.
Kuva elokuvasta HUMAN