DocPoint-elokuvatapahtumat ry etsii harjoittelijoita!

DocPointin tiimi 2017

 

DOCPOINT-ELOKUVATAPAHTUMAT RY:N HARJOITTELIJAHAKU ON AVATTU!

DocPoint etsii ensi syksyn ja talven tiimiinsä sekä tiedotusassistenttia, että tuotantoassistenttia. Elokuvista ja elokuvakulttuurista kiinnostuneille harjoittelupaikat tarjoavat erinomaisen tilaisuuden tutustua festivaalityöhön ja kotimaisen elokuvan kenttään.

Hakijoilta edellytetään kykyä ottaa vastaan haasteita ja työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa osana ammattimaista tuotantotiimiä. Kokemus/koulutus kulttuurialan ja/tai tapahtumatuotannon tehtävistä katsotaan eduksi. Alla lisätiedot tehtäväkuvauksista.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:t tulee lähettää sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 6.9.2017 klo 16.00 osoitteeseen ulla.bergstrom (at) docpoint.info

TIEDOTUSASSISTENTTI (Harjoittelu)

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali hakee opiskelijaa tiedotusassistentiksi 29.1.– 4.2.2018 järjestettävän festivaalin tiedotustehtäviin. Tiedotusassistentti työskentelee tiedottajan ja festivaalilehden päätoimittajan avustajana. Assistentin työ alkaa marraskuun alussa 2017 ja loppuu helmikuussa 2018 festivaalin jälkeen. Harjoittelun kesto on 3 kk. Harjoittelusta maksetaan 650€/kk.

DocPoint-festivaalilla tiedotusassistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan kansainvälisen elokuvafestivaalin tiedotuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tehtäviin kuuluu muun muassa festivaalielokuviin liittyvien kuva- ja promomateriaalien hankinta niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin tahoilta, lehdistötiedotteiden lähettäminen, tietojen päivittäminen verkkosivuille ja some-viestintään sekä festivaalin aikana päivittäiseen tiedotukseen ja viestintään osallistuminen.

Elokuvista ja elokuvakulttuurista kiinnostuneelle harjoittelupaikka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua festivaalityöhön ja kotimaisen elokuvan kenttään. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tekstin- ja kuvankäsittelytaitoja.

Hakijalta edellytetään kykyä ottaa vastaan haasteita ja työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa osana ammattimaista tuotantotiimiä. Kokemus/koulutus kulttuurialan ja/tai tapahtumatuotannon tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 6.9.2017 klo 16.00 osoitteeseen ulla.bergstrom (at) docpoint.info

TUOTANTOASSISTENTTI (harjoittelu)

DocPoint-elokuvatapahtumat ry järjestää vuosittain DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin tammi-helmikuussa, valtakunnallisen ja ympärivuotisen DOKKINO – lasten ja nuorten dokumenttielokuvakiertueen, kuukausittaisia Doc Lounge Helsinki -elokuvaklubeja sekä DocPoint IMPACT -ammattilaistapahtuman. DocPoint hakee opiskelijaa tuotantoassistentiksi 1.11.2017 – 28.2.2018 väliselle ajalle. Harjoittelusta maksetaan 650€/kk.

DocPoint-festivaalilla tuotantoassistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan kansainvälisen elokuvafestivaalin toteutuksessa, kuten myös yhdistyksen muissa tuotannoissa. Harjoittelupaikka tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistaan erilaisissa tehtävissä tapahtumatuotantoalalla.

Hakijoilta edellytetään kykyä ottaa vastaan haasteita ja työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa ammattilaisten ohjauksessa. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakijalla tulee olla pohjalla hieman kokemusta/koulutusta kulttuurialan ja/tai tapahtumatuotannon tehtävistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 6.9.2016 klo 16.00 osoitteeseen ulla.bergstrom (at) docpoint.info

Lisätietoja:

Ulla Bergström
Toiminnanjohtaja
DocPoint-elokuvatapahtumat ry
ulla.bergstrom (at) docpoint.info
puh. 010 501 5775
www.docpoint.info