DocPoint IMPACT -logo

Dokumenttielokuvien vaikuttavuustuottamiskoulutus DocPoint IMPACT järjestetään jälleen keväällä 2022

Dokumenttielokuvien tekijöille suunnattu koulutustapahtuma DocPoint IMPACT järjestetään kevään aikana jo viidettä kertaa. Kahden koulutusjakson lisäksi DocPoint IMPACT järjestää avoimen IMPACT-päivän toukokuussa 2022, missä koulutukseen osallistuville elokuvahankkeille tarjotaan mahdollisuus esittäytyä potentiaalisille yhteistyökumppaneille.


DocPoint IMPACT tuo yhteen vaikuttavuuden tekijät ja toimijat

DocPoint IMPACT koostuu elokuvantekijöille suunnatuista vaikuttavuustuottamisen koulutuksista, kaikille avoimesta verkostoitumistilaisuudesta ja hankkeeseen valittujen tekeillä olevien elokuvien esittelystä. Tapahtuma yhdistää poikkeuksellisella tavalla yhdistykset, kansalaisjärjestöt, elokuvantekijät ja muutoksen tekijät yhteiskunnan eri osa-alueilta ja samalla mahdollistaen uusi yleisöjä dokumenttielokuvalle. Koulutuksen myötä dokumenttielokuvan osallistuminen yhteiskunnallisesti tavoitteelliseen toimintaan vahvistuu ja sitä kautta vaikuttavuus lisääntyy.

Vaikuttavuuskoulutus on suunnattu tekeillä oleville dokumenttielokuville

Elokuvantekijät saavat koulutuksen aikana monipuolisen perehdytyksen vaikuttavuustyöhön, sen suunnitteluun ja käytännön toteuttamiseen. Koulutuksessa kartoitetaan kunkin hankkeen vahvuudet ja suunnitellaan kumppaniverkostoa ja vaikuttavuuskampanjaa. Mukaan hakevilla tulee olla vähintään yksi tuotannon kehittelyvaiheen myönteinen rahoituspäätös. Koulutukseen ei voi hakea valmiilla elokuvalla, eikä mikäli elokuvan leikkaus on jo päättynyt.

DocPoint IMPACT -hankehaku aukeaa 24.1.2022. Mukaan voi hakea 27.2.2022 mennessä.

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja Tapio Riihimäki

tapio.riihimaki@docpoint.fi

IMPACT-koordinaattori Anni Lappalainen

impact@docpoint.fi

 

Tiedote: DocPoint IMPACT järjestetään jälleen 2022