DOCPOINT IMPACT -PÄIVÄ ISKI VAIKUTTAVUUDEN YTIMEEN

DOCPOINT IMPACT -PÄIVÄ ISKI VAIKUTTAVUUDEN YTIMEEN

DocPoint IMPACT -päivä järjestettiin 10.5. menestyksekkäin tuloksin.

Finnkinon Tennispalatsiin kokoontui yhteiskunnallisten aiheiden ympärille monia vaikuttavuustyöstä kiinnostuneita tekijöitä ja tahoja. 

IMPACT-päivän aikana kuultiin neljää mielenkiintoista, yhteiskunnallista dokumenttihanketta. Esitellyt elokuvat olivat Punarinta joka ei palannut, Omassa voimassa, Máhccan – Kotiinpaluu ja Dear Arctic. Elokuvien teemat vaihtelivat ympäristökysymyksistä ihmisoikeuksiin. 

Tilaisuudessa yhteiskunnalliset tahot, kansalaisjärjestöt ja elokuvantekijät inspiroituivat yhdessä ajankohtaisten dokumenttien äärellä. Tilaisuuden moderaattorina toimi toimittaja Baba Lybeck.

Jokainen IMPACT-hankkeessa mukana oleva dokumenttielokuva herätti kiinnostavaa keskustelua ja poiki rikasta ideointia vaikuttavuustyöstä. Osallistujia oli paikalla viime vuotta enemmän ja yleisö löysi hienosti uuteen tapahtumapaikkaan Finnkinon Tennispalatsiin.

Jopa neljäsosa yleisöstä oli tullut paikalle kollegan tai tutun suosituksesta. Kävijät kertovat kokeneensa inspiraatiota, merkitystä ja liikutusta sekä saaneensa uusia ideoita omaan työhönsä. Tapahtuma onkin saanut jälkikäteen paljon kiitosta.

Kävijät kuvailevat IMPACT-päivää muun muassa seuraavin sanakääntein:

”Hieno tapahtuma ja hyödyllinen verkostoitumisen ja vaikuttamistyömahdollisuuksien selvittämiseen.”

”Todella hyviä projekteja kaikki esitellyt. Kiitos!”

”Erinomainen tilaisuus! Kiitos kun järjestitte <3”

DocPoint elokuvatapahtumat ry kiittää elokuvantekijöitä ja tapahtumaan osallistuneita tahoja! Odotamme innolla, millaista yhteistyötä päivästä vielä syntyy!