DocPoint IMPACT – dokumenttielokuvaverkosto

Ohjelmisto

2020 Missä tiet kohtaavat

Missä tiet kohtaavat

Ohjaaja: Mia Halme
Tuottaja: Marianne Mäkelä / napafilms Oy

Trooppisten tautien asiantuntija, lääkäri Anu Kantele johtaa tutkimusta, jonka tarkoituksena on kehittää rokote ripulia vastaan. 800 suomalaista turistia lennätetään pieneen länsiafrikkalaiseen kylään tutkimuksen koekaniineiksi. Onnistuessaan rokote pelastaa monen alle 5-vuotiaan köyhän lapsen hengen ja voi jopa osaltaan helpottaa taistelussa maailmaa uhkaavia superbakteereja vastaan.

Maailman köyhimpiin maihin kuuluva Benin ravistelee Anua ja suomalaisia turisteja. Halu auttaa laajenee kyläläisiin tutustumisen myötä ja suomalaisten aputoimet aiheuttavat myös kitkaa pienessä yhteisössä. Anun lähin työtoveri rakastuu paikalliseen kalastajaan ja saa Beninin kansalaisuuden. Kaiken keskellä ulostenäytteet kulkevat mopokyydillä hotelleilta kylän keskelle rakennettuun laboratorioon.

Missä tiet kohtaavat (työnimenä oli People We Come Across) on tieteen ja taiteen rajapinnassa kulkeva dokumenttielokuva auttamisen problematiikasta ja ihmiskuntaa uhkaavasta vaarasta.

Alkuperäinen nimi : 2020 Super B


Warning: Undefined variable $trailer in /home/customer/www/docpointimpact.fi/public_html/wp-content/themes/docpointimpact/event-template.php on line 84